fredag 18 maj 2012

Tillbaks

Idag ska jag följa mitt kostschema hela dagen (var ett tag sen).

Började dagen med 1h promenad, ätit frukost efteråt.
Blivit mycket promenader nu och det är något jag är emot egentligen men har fuskat så mycket med maten och vädret är bra så vill inte sitta inne...


2 kommentarer:

  1. Hej jag är nyfiken på hur din diet ser ut om du kan med detalj och ungefär säga?
    hur du tex din kost ser ut och även träning när du är på diet?

    Mvh

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har inte tid att skriva i detalj om allt... kan nog hända att det finns information i bloggen. Men ska göra ett inlägg annars om det. Men lite kortfattat:

      Ca 3g protein per kg kroppsvikt, 1g fett, och kolhydraterna började jag "högt" på och sänkte vart efter att vikten slutade gå ner.

      Inga promenader i början för att ha något att lägga till när vikten slutar gå ner lr när man ligger så lågt på maten att jag hellre rör på mig mer än att sänka kalorierna.

      Träningen försöker jag köra som vanligt och det är kanske 3-6reps i pressövningar och 6-8reps i dragövningar så tungt som möjligt 3set per övning och inte för många övningar. Vikten kommer jag tappa lite i under dietens gång men försöker så gott det går att hålla kvar dom.
      Börjar man köra lätt så tror jag att man bara tappar muskler, att träna som man gjorde innan för att behålla dom muskler man har tror jag på.

      Hoppas det hjälpte lite!

      ha det!

      Radera