tisdag 31 juli 2012

Buffe

En sen lunch/Kebab/massa annat buffe :-)

Proppmätt... träna om 2h så hoppas jag inte känner mig såhär då :D

1h promenad hem så lite hinner nog släppa.

Obligatoriska wc bilden, godkänd spegel där!



6 kommentarer:

  1. ser lite gay ut på bilden va

    SvaraRadera
  2. Hej Patrik har en fråga angående kost, hur mycket kalorier\kolhydrater\protein måste du få i dom ungefär om dagen? räknar du själv ungefär vad du ligger i varje dag eller kör du bara på?
    hoppas du kan svara för det är väldigt viktigt, så jag får ett ungefär tänkande, sen vill jag säga att det här är min absoluta favorit blogg

    \\Pelle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svår fråga, beror helt och hållet på vad mitt mål är. Ska jag bli så tung som möjligt måste jag trycka i mig skräpmat för att få i mig den mängden som krävs för att gå upp. När jag vägde över 108kg morgonvikt så var jag konstant mätt och åt pizza ändå...

      När jag dietade så låg jag kanske i snitt på 2500kcal per dag i veckan som lägst...

      Nu orkar jag inte dieta längre men vill inte väga 100kg+ så jag försöker hålla igen på maten så gott det går sen går jag minst 1h promenad per dag för att få lite mer minus kalorier så jag kan äta mera.

      Räknar inga kalorier lr proteiner m.m. alls just nu...

      Men ska ta tag i min kost efter semestern och då blir det förhoppningsvis lite struktur och mer bra mat. Ligga +3g protein per kg kroppsvikt och minst 1g fett sen får kolhydraterna blir lite efter vad jag gör och hur full jag känner mig i kroppen.

      Inget bra svar men just nu så äter jag bara och försöker tänka på att inte bli för mätt och försöka få i mig protein oxå :)

      Ha det!

      Radera