torsdag 19 april 2012

"Fuskar"

Idag och slänger i lite grönsaker med kycklingen och riset. Kommer dock skippa nötfärsen idag så kalorimässigt ligger jag mindre än vad jag "ska", men går lite på känslan och idag behövs dom inte... Inget jobb eller träning


4 kommentarer:

  1. Tjena!

    Vad för ris använder du? :)

    Sam t en annan fråga, är nötfärs det bästa att använda?

    / Sebbe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja!
      Thai jasminris tycker jag är godast. Är typ samma innehåll i allt ris bara att vissa sorter har lägra GI, men jag bryr mig inte nämnvärt om GI...

      Nötfärs är bra men äter du mycket av det så måste man tänka på att det oftast innehåller minst 10% fett, och det blir rätt mycket fett på 1kg. Kör lite magert kött från kyckling, fisk eller "rent" kött oxå.

      Radera
  2. Tja vad brukar du ligga på kalorimässigt och proteinmässigt under diet och även bulk?

    SvaraRadera
    Svar
    1. typ 3g protein och 1g fett sen kolhydrater beroende på träning lr inte. Låg som lägst på kanske 2500kcal dag i snitt per vecka nu sist.

      I en perfekt värld hade jag ätit likadant på bulk men höjt kolhydraterna. Men jag orkar inte räkna kcal på bulk så ingen aning bara gått på känsla och vågen (om målet är att väga så mycket som möjligt som det var sist). Nu sist var jag tvungen att äta pizza, hamburgare, kebab m.m. för att lyckas öka i vikt för att jag var mätt hela tiden och vanlig mat gick inte ner. Skulle väl ha gått med gainers men det är ju typ bara socker så det kändes bättre och godare med skräpmat :)

      Radera