onsdag 5 september 2012

Lätta vikter

Blev mest fokusering på kontakt i ryggen, tänkte låta ländryggen få vila lite.

Chins
Latsdrag framför
Latsdrag bakom
Sittande rodd
M.m.

Försökte koppla bort att vara viktkåt :-)

Blev sjukt svettig iaf och känner redan nu att träningsvärken börjar komma.

Avslutade med biccar som vanligt.

Dags att sova!





2 kommentarer:

  1. själv slutade jag vara viktkåt för bara några månader sen och har fått mer resultat än nånsin :)jag har samma filosofi som för när jag biceps. dvs om jag ska köra bicepscurl strikt, koncentriskt, excentriskt och känna efter att det är biceps som ska jobba så ska även alla andra övningar och muskler utföras på samma sätt, körde tex knäböj på 230 som mest förut men nu när jag lägger vikt på alla nämnda faktorer klarar jag inte mer än 130 kg. får kvitto på mina träningspass genom en jävla träningsvärk trots lägre vikter och jag tänker aldrig gå tillbaka till som jag körde förut. dvs utnyttja gravitationen till min fördel för att sedan ta i som en gris på den koncentriska delen av övningen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grymt :)
      Vi får se hur jag gör, min plan är att fortsätta lika tungt i pressar för där får jag riktigt bra kontakt även om jag bara kör 3or.
      Men i alla dragövningar öka repsen lite och satsa på mer kontakt. För där är det så lätt att fuska upp vikterna med andra muskelgrupper.

      Nån gång kanske jag går över till att bara satsa på kontakten... men blir iof alltid något set varje pass där jag gör det.

      Ha det!

      Radera