söndag 4 maj 2014

UniFit Gym


Mitt favorit gym i Dubai var UniFit Gym
Två gånger när vi skulle dit så hamnade vi på helt fel ställe och eftersom vi inte hade något internet tillgängligt fick vi åka hem utan att träna.
Kartan och adressen på deras hemsida stämmer inte och nästa gång gick jag efter deras Facebook sidas adress/karta och den var också helt fel. Det var över 20min promenad fel..

Så om du ska till det här gymmet borde du söka upp adressen till "General Post Office Al Karama" och därifrån gå tills ni ser Moulin D'or Bakery som syns på bilden ovan. Då finns det en ingång till vänster om Moulin där ni går in och åker hiss till 1a våningen.

Här har jag markerat på en karta vart gymmet ligger i förhållande till "General Post Office - 19th Street - Al Karama - Dubai -" på Google Maps:

Om man gick av på "Al Karama" tunnelbanestation så tog det ungefär 20 min att gå till gymmet, om man följer vägen jag markerat ut på kartan:
Nu har jag gjort allt jag kan för att ni ska hitta dit om ni vill prova det och slippa hamna fel.
 

Deras hemsida med en karta som visar helt fel: Unfit Gym hemsidaGymmet är gammalt men har riktigt bra utrustning:
Hammer Strength
Flex
Ivanko

m.m.

Jag var där mitt på dagen och då var det ganska lite folk men dom som var där syntes att dom tränade och det ska vara många bodybuilders som kör där.

Fanns inte så mycket du kunde köpa i kosttillskottsväg på gymmet förutom protein drinkar och vatten, gick att köpa hela burkar men inte portioner utav pwo lr liknande.

Det var billigaste gymmet som vi körde på i Dubai, engångsträning kostade:
30 AED/DHS för killar (ca 50 svenska kr)
20 AED/DHS för tjejer

Är ni i närheten är det värt ett besök, men det är inget lyxigt gym utan ett bra gym som har allt som behövs. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar