söndag 20 januari 2013

Bonuspass biceps

Lite bilder från passet och saker jag köpte på mmsports igår

6 kommentarer:

  1. Har varit sugen på köra periodisk fasta nu ett tag men dietar inte utan försöker bygga men kanske lättare hålla formen utan spåra ur för mycket om man kör så?

    Tänkte på det med aminos när man fastar, en del verkar köra det och en del inte. Vissa hävdar det påverkar insulin osv och en del andra att det inte gör det. Vad har du läst/hört angående detta? Keep up.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag käkar ganska mycket skräpmat, så det tror jag är en bra ide om man vill kunna hålla en bättre offseason form.
      Men har man svårt att gå upp i vikt skulle jag inte göra det för jag känner att man min magsäck har krympt.

      Man kan ju fixa en blodsockermätare och kolla om man vill, men jag bryr mig inte om ifall jag får insulin påslag osv.
      Jag ser fördelarna med att jag hinner bara äta 3 måltider per dag och det begränsar mängden kalorier jag hinner äta och gör att jag kan hålla vikten lättare.
      Sen kanske man skulle få nån % bättre effekt om man inte alls fick något påslag men tror det är minimalt. Spec om du ska "bulka" så tar jag iaf det "säkra" före det osäkra och kör aminosyror hela tiden.

      Om det inte är optimalt fysiskt så är det psykiskt då det känns som att jag inte bränner musklerna :-D

      Mina tankar

      Radera
  2. Håller med dig. Känns rätt skönt att man kan äta på lite, jag blir liksom aldrig mätt. Blir lätt man äter hela tiden bara för att man kan :) Tävlade i december och är upp typ 15kg nu är väl inte så jättemycket men det drar ju iväg rätt fort :) Man får äta rätt stora mål iaf vilket jag tycker är rätt nice. Blir gärna en del skräpmat för mig också nämligen.

    SvaraRadera
  3. Yo P ! Jag skulle skriva här sa du:) jag hade velat haft lite tips på hur jag ska lägga upp min diet inför sommaren , har lite svårt med det sj eftersom att jag måste kombinera kcal mängden med mitt jobb som är krävande (ställningsbyggare ) sen att jag jag har sådan fruktansvärt dålig fantasi när det gäller mat :P och min största svaghet är givetvis donken ;) har läst att du äter ju mycket skräp du med men din fett procent är dock i betydligt mkt bättre fas än vad jag är eller någonsin varit.
    så vad är hemligheten? :P
    är 23 år 107kg (gått ner 3 försöker med din periodiska fasta som jag egentligen inte förstår :P) är 175 kort:P och har slutat min bulk. tränat sedan jag var 18 dock med ett års vila pga diskbrock när jag var 20. Tränar som du tungt men kontrollerat ca 4-6 dagar i v beror på vad kroppen säger.
    Tack på förhand att du tar dig tid.
    du är grymt motiverande hade / Tmjcs

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkar ju inte vara något fel på din träning iaf :-)
      Men vet inte om periodisk fasta är bra lr dåligt för dig men det får du ju prova dig fram, det jag tänker mer periodisk fasta är att jag äter bara 3 måltider kanske och då blir det ju inte mycket mat på en hel dag.
      Men eftersom jag äter dom ganska tätt inpå varandra så blir jag mätt under den perioden jag äter. Sen får jag hålla mig och se fram emot nästa dags ät period.

      Tex äta mellan 1400 - 2000 och det blir 3 ganska stora måltider, sen äter jag aminosyror endast under fastan.

      Då kan jag tex äta 2 bra måltider med kanske mestadels protein och sånt. Men ändå ha utrymme för en måltid med några hamburgare tex, behöver ju inte trycka i mig vanlig läsk och pommes direkt. Men kebab med ris osv.

      Så blir det en onyttig måltid äter jag kanske bara protein på dom andra 2 måltiderna.

      Men du måste se vad som känns för bäst för dig, kanske är bättre att äta 8 gånger små portioner uppvägt för dig.
      Jag gillar dock att köra som jag gör nu då det blir lite av varje (protein, kollisar oxh fett) sen äta större måltider få gånger än att äta små måltider 10gånger och aldrig bli mätt...

      Radera